Блог

Дипломата за средно образование – превод с отстъпка 20%

Няма коментари

Дипломата си вземи и при нас я преведи и легализирай!

ЗDiploma - Дипломата за средно образование - превод с отстъпка 20% | Marchela.bg - преводи и легализацияаедно с края на учебната година настъпва и „сезонът“ на Дипломите за средно образование.
А, ако вече си горд притежател на Диплома и възнамеряваш да продължиш своето образование или да работиш в Испания, Гърция, Англия, Германия, Италия, Франция, САЩ или в друга страна, ние ще преведем с отстъпка твоята диплома и ще я легализираме!
🔴До края на месец юни (30.06.2022 г.) всички абитуриенти, както и притежателите на Дипломи за средно образование от предходни години, ще получат 20 % отстъпка от цената на превода.
🔴А всички отличници ги очаква и специален подарък — изненада.

Какво ще получите:

🔴 – 20 % по-евтин превод
🔴Получавате я готова (Дипломата за средно образование с превод на избран от вас език и легализация за цял свят) и това не е всичко, ако нямате възможност да си я получите лично, ще Ви я доставим Безплатно до ваш адрес в България с куриер.
🔴Получавате я готова и с Безплатна доставка до ваш адрес с куриер.

🔴Ще се съобразим с вашето време и желание за изпълнение, може да избирате между Експресна, Бърза и Стандартна поръчка.
🔴 Получавате и 5-степенна защита на преводите със системата ни „Гаранция професионално извършен превод“
Най-важните пунктове в нея са:
1. Прецизен и задълбочен анализ при избор на екип от езиков преводач/и с последваща проверка от редактор;
2. Богатата ни терминологична база данни, създавана и събирана повече от 15 години, заедно с познанията и опита на преводача/ите спомага за бързо и качествено изпълнение;
3. Прилагане на индивидуални решения за преводи с големи обеми. Възможност за извършване на обемни преводи в кратки срокове, съобразени с изискванията на клиента;
4. Оценяване на качеството на изпълнение, преди да се предостави готовия превод на клиента;
5. Издаване на уникален, еднократен код за всеки нов проект за превод в нашата CRM система. Позволяващ проследяване на всеки етап на превода.

🔴 Легализацията включва:
– Попълване на опис заявление за внасяне на дипломата за заверка Apostille в Министерство на образованието, НАЦИД.
– Подготвяне на платежен документ.
– Заплащане на държавна такса.
– Внасяне на дипломата за заверка на превода в определен час в зависимост от избрания вид поръчка в Консулски отдел на Министерство на външните работи на България.
– Попълване на опис заявление за внасяне на документа за заверка на превода.
– Подготвяне на платежен документ.
– Заплащане на държавна такса.
– Получаване на документа със заверка в определен час в зависимост от избрания вид поръчка.

За въпроси се свържете с нас на тел. 0899 957 026 или ни пишете на info@marchela.bg.
Очакваме ви от понеделник до петък в офисите ни в София и Велинград!

С какво се отличаваме от останалите агенции:
№ 1. Винаги гарантираме спазването на поетите към Вас сроковете на изпълнение, по този начин получавате сигурност и спокойствие.
2. Получавате качествен превод, защото след подбор избираме правилния езиков преводач спазвайки специфичната терминология на превода.
3. Гарантираме конфиденциалност на предоставената от Вас информация, защото сме специализирани в обработка на документи и това е основно задължение и ваше право. При желание от Ваша страна, подписваме с Вас и Договор за конфеденционалност.
4. Безплатно предоставяме актуална информация за превод и легализация, съобразена със законовите разпоредби. Това е много важно условие, защото в нашата страна, много често се променят условията за обработка на документи, както и техните срокове и държавни такси. Ние ежедневно сме във връзка с институциите и по този начин предоставяме само актуална информация.
5. Имаме решение за всеки бюджет, защото Ви предлагаме различни пакети/опции за превод, легализация и за превод с легализация с различни срокове и ценови параметри според вашето желание и възможности.

Свържете се с нас на имейла ни info@marchela.bg или телефон 02 / 986 12 05  и в рамките на 30 минути ще получите точна оферта съобразена с Вашите изисквания.

Очакваме ви от понеделник до петък в офисите ни в София и Велинград!

Дипломата за средно образование – превод с отстъпка 20%
5 (100%) 1 vote
Marchela DimitrovaДипломата за средно образование – превод с отстъпка 20%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *