Превод от и на хърватски език

Професионални писмени преводи от хърватски на български и по обратен път

Към кого можете да се обърнете, ако се нуждаете от превод на хърватски език? Имате ли време и възможности да търсите човек специално за превод със хърватски? Или искате да получите превода на документите си в най-кратък срок, а и да бъде професионално изпълнен?  А какво правите, когато освен превод на хърватски се налага документът да бъде легализиран?

Искате ли да работите с надеждна фирма, която да преведе документите Ви от или на хърватски език и да ги снабди с всички необходими заверки от министерствата и държавните институции и да ги легализира в г. София?

Да, разполагаме с голям екип професионалисти (над 170 заклети преводачи), готови да извършат превода, дори и на обемни документи, в експресен срок.

Да, всички преводачи, с които работим за превод от или на английски и обратно са сертифицирани и вписани към Министерство на Външните работи.

Цени

Ние, от Агенция Марчела, извършваме обработка, превод и легализация на документи от над 12 години! И познаваме много добре процедурите.

Преводът от български на хърватски или от хърватски на български също може да бъде изпълнен експресно! Обадете ни се за оферта, за да спазим заедно сроковете!

Най-често превод на хърватски се поръчва за лични документи като Дипломи, Удостоверения и други.

Разбира се, извършват се преводи и на юридически документи: Съдебни решения, както и на Пълномощни и Договори.

*Посочените цени са с ДДС и важат за 1 стандартна преводаческа страница от 1800 знака с интервалите.
*Всеки клиент получава индивидуална оферта с цени и срокове за изпълнение.

Отстъпка за Обем
Отстъпка за лоялни клиенти
Отстъпка за Авансово плащане
Превод от и на хърватски език
Оценете тази страница
Рамона СтойчеваПревод от и на хърватски език