Превод от и на латвийски език

Професионални писмени преводи от латвийски език на български и по обратен път

Търсите ли професионален превод от латвийски език? Имате документи на латвийски и Ви се налага да ги легализирате и преведете на български език? Винаги, когато имате нужда от превод на фирмени или лични документи от латвийски на български език, можете да разчитате на Агенция Марчела.

Искате ли да работите с надеждна фирма, която да преведе документите Ви на латвийски (или обратно, при  нужда) и да ги снабди с всички необходими заверки от министерствата и държавните институции и да ги легализира в г. София?

Свържете се с консултантите от нашия централен офис на тел.  02 / 986 12 05 или изпратете запитване на имейл  info@marchela.bg , за да обсъдим възможните срокове за превод и легализация.

Да, всички преводачи, с които работим за превод от или на латвийски и обратно са сертифицирани и вписани към Министерство на Външните работи.

Цени

Ние, от Агенция Марчела, извършваме обработка, превод и легализация на документи от над 12 години! И познаваме много добре процедурите.

Превод от латвийски на български и от български на латвийски език от заклети преводачи в Агенция Марчела!

Често превеждаме фирмени документи на латвийски като Пълномощни, Договори и Технически спецификации и др..

Разбира се, можем да предоставим и преводи на Лични документи. Превод от латвийски на акт за раждане или удостоверение за постоянен адрес, договор за наем и др..

*Посочените цени са с ДДС и важат за 1 стандартна преводаческа страница от 1800 знака с интервалите.
*Всеки клиент получава индивидуална оферта с цени и срокове за изпълнение.

Отстъпка за Обем
Отстъпка за лоялни клиенти
Отстъпка за Авансово плащане

 

Превод от и на латвийски език
Оценете тази страница
Рамона СтойчеваПревод от и на латвийски език