Отзиви

Антонио Минчев  218x300 - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализация

 

 

 

От няколко години ползваме услугите на Преводаческа агенция „Марчела“.
Винаги сме получавали преводите в уговорения срок и с отлично качество.

Препоръчвам на всеки, който има нужда от качествен превод и разумни цени да се обърне към Преводаческа агенция „Марчела“.
 
Антонио Митков Минчев
29.10.2020 г.

Христо Николов  218x300 - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализация

 

 

От дълго време ползвам услугите на Преводаческа агенция Марчелла ООД. Превеждали са за нас обемни преводи от и на гръцки и немски език.

Преводите бяха изпълнени в срок и качествено.

Христо Стефчов Николов
27.10.2020 г.
plc trader prevod i legalizacia marchela 001 - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализация„ПАК ТРЕЙДЪР БГ“ издава настоящата препоръка на преводаческа агенция „МАРЧЕЛА – МД“ ЕТ и Управителят й г-жа Марчела Димитрова в уверение на това, че фирмата изпълнява коректно качествено и в срок поръчките за превод и легализация.
Винаги сме точно консултирани, бързо обслужени и служителите съдействат независимо от казуса.
Предлагат отстъпки и отлични цени.
Фирма „МАРЧЕЛА“ е надежден партньор, с когото се надяваме да работим и за напред.
Йоанна Димитрова – пълномощник на управителя
22.02.2019 г.
58bed477a5402 e1548328755620 - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализацияБлагодарим Ви за експедитивната и коректна работа и отзивчивостта при всяко наше запитване.
Осезателно осъзнаваме и оценяваме плюсовете от сътрудничеството с Вас – сигурността, която опитът ни сочи, че предлагате, както и колко време ни спестява съвместната ни работа – от страна на разследване на всички специфични изисквания на различните държвани и международни институции, както и самото физическо придвижване на документите и осигуряване на необходимите заверки.
 
Благодарение на работата с Лицензирана агенция за преводи и легализация Марчела ние успяваме да отреагираме адекватно и да осигурим в кратки срокове изисквани документи и заверки за разнородни цели за партньори от цял свят

защото получаваме експресно пълна, сигурна и изчерпателна информация и водим с агенцията ясна комуникация по email, в която получаваме точни инструкции как да действаме. Освен това е обмислена и осигурена удобна възможност за изпращане и получаване на документите по куриер, което значително улеснява и ускорява процеса на работа.

 Ако някой има съмнения за стойността на предлаганите услуги от преводаческа агенция Марчела, може да се свърже с мен на имейл bozhana.hristova@alteya.com.

Ще се радвам да му отговоря.

Божана Христова
отдел Продажби, Алтея Органикс
24.01.2019

PRESLAV OIL PREVOD I LEGALIZACIA MARCHELA 300x169 - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализацияИзключително съм доволна от съвместната ми работа с Лицензирана Агенция за преводи „Марчела”. Изцяло се позовавам на работата на Агенцията, винаги съм консултирана в най – съкратени срокове, с цел спазване на сроковете, с които аз като адвокат се съобразявам, получавам адекватна, навременна и компетентна помощ относно детайлите в тяхната работа.

Харесвам това, че винаги ми се предлагат варианти на поведение, които най – много се доближават до потребностите на всеки отделен случай, по който работя. Обмисляме и обсъждаме заедно със специалистите в Агенцията как следва да се постъпи и вземаме решение съвместно. Агенция „Марчела” е дискретен партньор, борави с информация, която много често представлява служебна и/или търговска тайна, но успява да запази конфиденциалност при работата си с документи.

При всяка отделна поръчка разчитам не само на компетентност и вещина при изпълнение на услугата, но и на разумните цени и перманентните отстъпки, които съпътстват всеки превод. Отношението към клиентите на Агенцията е безупречно!

Ако някой има съмнения за стойността на предлаганите услуги от преводаческа агенция „Марчела”, може да се свърже с мен на имейл: 

Ще се радвам да отговоря!

адвокат Павлина Кючукова
23.01.2019

thank you 300x199 - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализацияБлагодарение на работата с Лицензирана агенция за преводи и легализация Марчела ние успяваме  да спазваме сроковете за подаване на готовите документи, да получим навременни консултации как се работи с институциите и тн, защото бяхме точно консултирани, бързо обслужени, запазват конфеденциалност на информацията ни, съдействат независимо от казуса, получаваме яснота за работа с институциите, спазват си сроковете, предлагат приемливи цени, отстъпки от цените.

Франческа Христова
20.12.2018

prevodi za hell energy 300x202 - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализацияБлагодарим за предоставената услуга.

Беше изпълнено професионално, в рамките на кратък срок.
Имахме високи очаквания и останахме много удовлетворени.
Продължаваме да работим с вас!

Борислав Митков
ХЕЛ ЕНЕРДЖИ БЪЛГАРИЯ ЕООД
14.11.2018

prevod i legalizatsiya validatsiya na ezik 002 300x200 - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализацияДавам обратна връзка, а именно:
– много съм доволна от обслужването
– много съм доволна от отношението
– много благодаря за експедитивните отговори на въпросите ми
– много благодаря за уважението и търпението в момент, в който абсолютно неориентирана Ви изпратих един куп документи за превод
– доволна съм от компетентността на служителите
– доволна съм от разбирането,  което получих
– благодаря за дори по- рано изготвеният превод
– благодаря за вида, в който получих документите на имейл и на хартия
– благодаря за отстъпката в цената
– като цяло внушихте в мен доверие и сигурност, което е предпоставка при нужда да работя и в бъдеще само с Вас, както и горещо да Ви препоръчвам на колеги и приятели.
Бъдете живи и здрави!
С уважение: Антония Стефанова
11.11.2018 г.
tonet otziv ot klient prevodi i legalizacia marchela - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализацияБлагодарение на работата с Лицензирана агенция за преводи и легализация Марчела ние успяваме да получим навременна консултация и да спазим сроковете за подаване на документи.
 
Бяхме бързо обслужени и точно консултирани.
Благодарим Ви!
 
В. Марчина, Тонет ООД
http://www.tonet-bg.com/
08.11.2018 г.

prm otziv ot klient - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализацияИскам да изкажа благодарност на Лицензирана агенция за преводи и легализация “Марчела“.

Благодарение на своевременното и професионално обсужване, даже преди договорения срок, винаги успяваме да спазваме сроковете при работа с нашите международни партньори.

Горещо препоръчвам предлаганите от тях услуги!

Явор Владинов/ Yavor Vladinov
Мол мениджър/Mall Manager
Пи Ар Ем ООД

25.10.2018 г.

klient prevodi i legalizacia - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализацияОт около година работя с Лицензирана агенция за преводи и легализация Марчела и съм възхитена от бързите и точни услуги и дисциплината на работа на агенцията, което ми позволява навременно подаване на документи в австрийските институции. Доволна съм от факта, че цените в агенцията са приемливи, а също така е възможна и отстъпка в цената.
Благодаря Ви за успешната съвместна работа!

Violetta Messerer, Mag. 1190 Wien, Austria 
25.10.2018 г.

inos1 - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализацияБлагодарение на работата с Лицензирана агенция за преводи и легализация Марчела ние успяхме да спазим срока за подаване на готови документи,  бяхме обслужени бързо и стриктно при спазване на изискания от нас срок.

Лицензирана агенция за преводи и легализация Марчела предлага приемливи цени, както и отстъпки от цените.

Ако някой има съмнения за стойността на предлаганите услуги от преводаческа агенция Марчела, може да се свърже с мен на имейл eli@inos1.com

Ще се радвам да му отговоря.

Елисавета Павлова – Завеждащ Технически архив 
ИНОС 1 ООД
01.08.2018 г.

radoslav todorov prevodi marchela - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализацияМного съм доволен от свършената работа. Всичко беше направено много професионално.

Радослав Тодоров
25.06.2018 г.

nikolai todorov prevodi marchela 300x300 - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализацияI’m using the services of this translation agency for second time and there are no problems. The translated documents are accurate. As a drawback the office is a bit hard to find. I recommend them.

Николай Тодоров
основател на endot.eu
18.06.2018

bahri halil - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализацияЖивея в Германия и си превеждах и легализирах в Агенция Марчела всичките ми документи, за брак и раждане на детето ми.

Всичко беше направено в срока, както ми обещаха, даже малко по-рано и ми ги пратиха направо на село при майка ми, за което им благодаря.“

Бахри Халил
02.02.2018 г.

elena vladimirovna prevodi marchela - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализация„Рядко намирам фирма от която да съм напълно доволна, но Преводаческа агенция е такава фирма. Признавам си, доста съм капризна, но аз съм си перфекционист.
Наложи ми се да сменя няколко фирми, докато намеря точните хора.
Препоръчвам ги.“

Елена Владимировна
15.12.2017 г.

prevod i lrgalizacia ofis stara zagora 150x150 - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализация

Изключително коректна фирма, с която работя от дълги години. Прецизни са във всяко отношение. С две думи, удоволствие е да се работи с професионалисти! Благодаря им за всичко. Надявам се, че съвместната ни работа ще продължи и в бъдеще! Благодаря им от сърце!

Elliant преводи и легализация Стара Загора
22406159 10208042398098047 6352390372607166802 n 150x150 - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализация

Страхотен екип. Много любезни към клиентите си. Поръчките ги изпълняват качествено и в срок.

Славка Андонова управител на Счетоводна Кантора Перфект 2006
c01 150x150 - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализация

Надежден, висококвалифициран и коректен партньор. Ниски и изгодни цени, съчетани с високо качество. Поръчките се изпълняват в срок и с прецизност.

Гюнер Айналъ Адвокат
Отзиви
5 (100%) 12 votes
Marchela DimitrovaОтзиви