Отзиви

thank you 300x199 - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализацияБлагодарение на работата с Лицензирана агенция за преводи и легализация Марчела ние успяваме  да спазваме сроковете за подаване на готовите документи, да получим навременни консултации как се работи с институциите и тн, защото бяхме точно консултирани, бързо обслужени, запазват конфеденциалност на информацията ни, съдействат независимо от казуса, получаваме яснота за работа с институциите, спазват си сроковете, предлагат приемливи цени, отстъпки от цените.

Франческа Христова
20.12.2018

prevodi za hell energy 300x202 - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализацияБлагодарим за предоставената услуга.

Беше изпълнено професионално, в рамките на кратък срок.
Имахме високи очаквания и останахме много удовлетворени.
Продължаваме да работим с вас!

Борислав Митков
ХЕЛ ЕНЕРДЖИ БЪЛГАРИЯ ЕООД
14.11.2018

prevod i legalizatsiya validatsiya na ezik 002 300x200 - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализацияДавам обратна връзка, а именно:
– много съм доволна от обслужването
– много съм доволна от отношението
– много благодаря за експедитивните отговори на въпросите ми
– много благодаря за уважението и търпението в момент, в който абсолютно неориентирана Ви изпратих един куп документи за превод
– доволна съм от компетентността на служителите
– доволна съм от разбирането,  което получих
– благодаря за дори по- рано изготвеният превод
– благодаря за вида, в който получих документите на имейл и на хартия
– благодаря за отстъпката в цената
– като цяло внушихте в мен доверие и сигурност, което е предпоставка при нужда да работя и в бъдеще само с Вас, както и горещо да Ви препоръчвам на колеги и приятели.
Бъдете живи и здрави!
С уважение: Антония Стефанова
11.11.2018 г.
tonet otziv ot klient prevodi i legalizacia marchela - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализацияБлагодарение на работата с Лицензирана агенция за преводи и легализация Марчела ние успяваме да получим навременна консултация и да спазим сроковете за подаване на документи.
 
Бяхме бързо обслужени и точно консултирани.
Благодарим Ви!
 
В. Марчина, Тонет ООД
http://www.tonet-bg.com/
08.11.2018 г.

prm otziv ot klient - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализацияИскам да изкажа благодарност на Лицензирана агенция за преводи и легализация “Марчела“.

Благодарение на своевременното и професионално обсужване, даже преди договорения срок, винаги успяваме да спазваме сроковете при работа с нашите международни партньори.

Горещо препоръчвам предлаганите от тях услуги!

Явор Владинов/ Yavor Vladinov
Мол мениджър/Mall Manager
Пи Ар Ем ООД

25.10.2018 г.

klient prevodi i legalizacia - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализацияОт около година работя с Лицензирана агенция за преводи и легализация Марчела и съм възхитена от бързите и точни услуги и дисциплината на работа на агенцията, което ми позволява навременно подаване на документи в австрийските институции. Доволна съм от факта, че цените в агенцията са приемливи, а също така е възможна и отстъпка в цената.
Благодаря Ви за успешната съвместна работа!

Violetta Messerer, Mag. 1190 Wien, Austria 
25.10.2018 г.

inos1 - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализацияБлагодарение на работата с Лицензирана агенция за преводи и легализация Марчела ние успяхме да спазим срока за подаване на готови документи,  бяхме обслужени бързо и стриктно при спазване на изискания от нас срок.

Лицензирана агенция за преводи и легализация Марчела предлага приемливи цени, както и отстъпки от цените.

Ако някой има съмнения за стойността на предлаганите услуги от преводаческа агенция Марчела, може да се свърже с мен на имейл eli@inos1.com

Ще се радвам да му отговоря.

Елисавета Павлова – Завеждащ Технически архив 
ИНОС 1 ООД
01.08.2018 г.

radoslav todorov prevodi marchela - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализацияМного съм доволен от свършената работа. Всичко беше направено много професионално.

Радослав Тодоров
25.06.2018 г.

nikolai todorov prevodi marchela 300x300 - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализацияI’m using the services of this translation agency for second time and there are no problems. The translated documents are accurate. As a drawback the office is a bit hard to find. I recommend them.

Николай Тодоров
основател на endot.eu
18.06.2018

bahri halil - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализацияЖивея в Германия и си превеждах и легализирах в Агенция Марчела всичките ми документи, за брак и раждане на детето ми.

Всичко беше направено в срока, както ми обещаха, даже малко по-рано и ми ги пратиха направо на село при майка ми, за което им благодаря.“

Бахри Халил
02.02.2018 г.

elena vladimirovna prevodi marchela - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализация„Рядко намирам фирма от която да съм напълно доволна, но Преводаческа агенция е такава фирма. Признавам си, доста съм капризна, но аз съм си перфекционист.
Наложи ми се да сменя няколко фирми, докато намеря точните хора.
Препоръчвам ги.“

Елена Владимировна
15.12.2017 г.

prevod i lrgalizacia ofis stara zagora 150x150 - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализация

Изключително коректна фирма, с която работя от дълги години. Прецизни са във всяко отношение. С две думи, удоволствие е да се работи с професионалисти! Благодаря им за всичко. Надявам се, че съвместната ни работа ще продължи и в бъдеще! Благодаря им от сърце!

Elliant преводи и легализация Стара Загора
22406159 10208042398098047 6352390372607166802 n 150x150 - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализация

Страхотен екип. Много любезни към клиентите си. Поръчките ги изпълняват качествено и в срок.

Славка Андонова управител на Счетоводна Кантора Перфект 2006
c01 150x150 - Отзиви | Marchela.bg - преводи и легализация

Надежден, висококвалифициран и коректен партньор. Ниски и изгодни цени, съчетани с високо качество. Поръчките се изпълняват в срок и с прецизност.

Гюнер Айналъ Адвокат
Отзиви
5 (100%) 1 vote
Marchela DimitrovaОтзиви