Превод от и на полски език

Професионални писмени преводи от полски на български език и по обратен път

Често ли Ви се налага да работите с документи на полски език – в това число технически спецификации или договори? А поне веднъж седмично да имате нужда от професионален превод от полски на български или обратно?

Искате ли да работите с надеждна фирма, която да предлага качествен превод на полски  език ? Фирма, която да може да снабди документите Ви с всички необходими заверки от министерствата и държавните институции и да ги легализира в г. София?

Да, разполагаме с голям екип професионалисти (над 170 заклети преводачи), готови да извършат превода, дори и на обемни документи, в експресен срок.

Да, всички преводачи, с които работим при превод от полски на бълагрски и обратно са сертифицирани и вписани към Министерство на Външните работи.

Цени

Ние, от Агенция Марчела, извършваме обработка, превод и легализация на документи от над 12 години! И познаваме много добре процедурите.

Езиковата двойка полски – български се поръчва почти всеки ден!

Най-често превеждаме фирмени документи на полски като Технически спецификации, Продуктови описания и каталози, включително и Сайтове. Също и правим и превод на юридически текст като Пълномощни или Договори.

Разбира се, всекидневно извършваме преводи и на Лични документи напр. Удостоверение за раждане или Брак, Семейно положение, Паспорти, Дипломи и др.

*Посочените цени са с ДДС и важат за 1 стандартна преводаческа страница от 1800 знака с интервалите.
*Всеки клиент получава индивидуална оферта с цени и срокове за изпълнение.

Отстъпка за Обем
Отстъпка за лоялни клиенти
Отстъпка за Авансово плащане
Превод от и на полски език
5 (100%) 1 vote
Рамона СтойчеваПревод от и на полски език