Превод от и на румънски език

Професионални писмени преводи от румънски български език и по обратен път

Често ли Ви се налага да търсите превод на румънски език за Вашия сайт? А поне веднъж месечно да имате нужда от професионален превод от румънски на български? Имате ли служител, който да извършва необходимите преводи на румънски език професионално и в кратък срок?

Искате ли да работите с надеждна фирма, която да предлага експресен превод на румънски език (и обратно, при  нужда)? Фирма, която да може да снабди документите с всички необходими заверки от министерствата и държавните институции и да ги легализира в г. София?

Да, разполагаме с голям екип професионалисти (над 170 заклети преводачи), готови да извършат превода, дори и на обемни документи, в експресен срок.

Да, всички преводачи, с които работим за превод от или на румънски и обратно са сертифицирани и вписани към Министерство на Външните работи.

Цени

Ние, от Агенция Марчела, извършваме обработка, превод и легализация на документи от над 12 години! И познаваме много добре процедурите.

Езиковата двойка румънски – български се поръчва често!

Най-често превеждаме фирмени документи на румънски като Пълномощни, Договори и Технически спецификации, Сайтове.

Разбира се, всекидневно извършваме преводи и на Лични документи напр. Удостоверение за брак или Семейно положение, Паспорти, Дипломи и др.

*Посочените цени са с ДДС и важат за 1 стандартна преводаческа страница от 1800 знака с интервалите.
*Всеки клиент получава индивидуална оферта с цени и срокове за изпълнение.

Отстъпка за Обем
Отстъпка за лоялни клиенти
Отстъпка за Авансово плащане
Превод от и на румънски език
5 (100%) 3 votes
Рамона СтойчеваПревод от и на румънски език