Превод от и на английски език

Професионални писмени преводи от английски език на български и по обратен път

Разчитате на служител на фирмата да извърши превода на договора за срещата в края на седмицата, но сигурни ли сте, че всичко ще е готово в определения срок? Убедени ли сте, че преводът на английски ще бъде професионален? А какво правите, когато освен превод се налага документът да бъде легализиран?

Искате ли да работите с надеждна фирма, която да преведе документите Ви на английски (и обратно, при  нужда) и да ги снабди с всички необходими заверки от министерствата и държавните институции и да ги легализира в г. София?

Да, разполагаме с голям екип професионалисти (над 170 заклети преводачи), готови да извършат превода, дори и на обемни документи, в експресен срок.

Да, всички преводачи, с които работим за превод от или на английски и обратно са сертифицирани и вписани към Министерство на Външните работи.

Цени

Ние, от Агенция Марчела, извършваме обработка, превод и легализация на документи от над 12 години! И познаваме много добре процедурите.

Езиковата двойка английски – български се поръчва ежедневно!

Най-често превеждаме фирмени документи на английски като Пълномощни, Договори и Технически спецификации, Сайтове.

Разбира се, всекидневно извършваме преводи и на Лични документи напр. Удостоверение за брак или Семейно положение, Паспорти, Дипломи и др.

*Посочените цени са с ДДС и важат за 1 стандартна преводаческа страница от 1800 знака с интервалите.
*Всеки клиент получава индивидуална оферта с цени и срокове за изпълнение.

Отстъпка за Обем
Отстъпка за лоялни клиенти
Отстъпка за Авансово плащане
Превод от и на английски език
5 (100%) 3 votes
Рамона СтойчеваПревод от и на английски език