Превод от и на норвежки език

Професионални писмени преводи от норвежки на български език и по обратен път

Търсите ли професионален превод от норвежки език? Налага Ви се да легализирате документи от Норвегия и да ги преведете на български език? Винаги, когато имате нужда от превод на фирмени документи от норвежки на български език, можете да разчитате на Агенция Марчела.

Искате ли да работите с надеждна фирма, която да преведе документите Ви на норвежки (и обратно, при  нужда) и да ги снабди с всички необходими заверки от министерствата и държавните институции и да ги легализира в г. София?

Свържете се с консултантите от нашия централен офис на тел.  02 / 986 12 05 или изпратете запитване на имейл  info@marchela.bg , за да обсъдим възможните срокове за превод и легализация.

Да, всички преводачи, с които работим за превод от или на норвежки и обратно са сертифицирани и вписани към Министерство на Външните работи.

Цени

Ние, от Агенция Марчела, извършваме обработка, превод и легализация на документи от над 12 години! И познаваме много добре процедурите.

Превод от норвежкина български и от български на норвежки от заклети преводачи в Агенция Марчела!

Често превеждаме фирмени документи на норвежки като Пълномощни, Договори и Технически спецификации и др..

Разбира се, можем да предоставим и преводи на Лични документи. Превод от норвежки на акт за раждане или удостоверение за постоянен адрес, договор за наем и др..

*Посочените цени са с ДДС и важат за 1 стандартна преводаческа страница от 1800 знака с интервалите.
*Всеки клиент получава индивидуална оферта с цени и срокове за изпълнение.

Отстъпка за Обем
Отстъпка за лоялни клиенти
Отстъпка за Авансово плащане
Превод от и на норвежки език
Оценете тази страница
Рамона СтойчеваПревод от и на норвежки език