Превод от и на португалски език

Професионални писмени преводи от португалски на български език и по обратен път – преводи от български на португалски език

Кого ще потърсите за качествен и изпълнен в срок превод от португалски език? Ще пътувате и имате нужда от превод на португалски език на личните си документи? Освен превод Ви трябва и легализация?

Искате ли да работите с надеждна фирма, която да преведе документите Ви от или на португалски език (и обратно, при нужда) и да ги снабди с всички необходими заверки от министерствата и държавните институции и да ги легализира в г. София?

Да, разполагаме с голям екип професионалисти (над 170 заклети преводачи), готови да извършат превода, дори и на обемни документи, в експресен срок.

Да, всички преводачи, с които работим за превод от или на английски и обратно са сертифицирани и вписани към Министерство на Външните работи.

Цени

Ние, от Агенция Марчела, извършваме обработка, превод и легализация на документи от над 12 години! И познаваме много добре процедурите.

Преводът от български на португалски или от португалски на български също може да бъде изпълнен на отлично ниво. Доверете се на професионалистите от Агенция Марчела за превод на португалски език. Обадете ни се сега за оферта!

Най-често превод на и от португалски се поръчва за лични документи като Удостоверяние за брак или Раждане, Удостоверение от университет, Диплома и др.

*Посочените цени са с ДДС и важат за 1 стандартна преводаческа страница от 1800 знака с интервалите.
*Всеки клиент получава индивидуална оферта с цени и срокове за изпълнение.

Отстъпка за Обем
Отстъпка за лоялни клиенти
Отстъпка за Авансово плащане
Превод от и на португалски език
5 (100%) 1 vote
Рамона СтойчеваПревод от и на португалски език