Превод от и на турски език

Професионални писмени преводи от турски на български език и по обратен път

Често ли Ви се налага да работите с документи на турски език – в това число пълномощни, договори или други юридически документи? А поне веднъж седмично да имате нужда от професионален превод от български на турски на Протоколи или Лични документи?

Искате ли да работите с надеждна фирма, която да предлага експресен превод от турски език ? Фирма, която да може да снабди документите Ви с всички необходими заверки от министерствата и държавните институции и да ги легализира в г. София?

Да, разполагаме с голям екип професионалисти (над 170 заклети преводачи), готови да извършат превода, дори и на обемни документи, в експресен срок.

Да, всички преводачи, с които работим при превод от турски на бълагрски и обратно са сертифицирани и вписани към Министерство на Външните работи.

Цени

Ние, от Агенция Марчела, извършваме обработка, превод и легализация на документи от над 12 години! И познаваме много добре процедурите.

Езиковата двойка турски – български се поръчва ежедневно! Най-малко веднъж седмично правим Експресен превод на турски на Пълномощно за автомобил!

Най-често превеждаме фирмени документи на турски като например Протоколи и Договори за сътрудничество, Договори за работа, Удостоверения и други.

Разбира се, всекидневно нашите преводачи извършват и превод на лични документи – в това число Паспорти, Удостоверения за Постоянен адрес, Свидетелства за Брак и тн.

*Посочените цени са с ДДС и важат за 1 стандартна преводаческа страница от 1800 знака с интервалите.
*Всеки клиент получава индивидуална оферта с цени и срокове за изпълнение.

Отстъпка за Обем
Отстъпка за лоялни клиенти
Отстъпка за Авансово плащане
Превод от и на турски език
5 (100%) 2 votes
Рамона СтойчеваПревод от и на турски език