Превод от и на чешки език

Професионални писмени преводи от чешки на български език и по обратен път – преводи от български на чешки език

Кого ще потърсите за качествен и изпълнен в срок превод от чешки  език? Ще пътувате и имате нужда от превод на чешки език на личните си документи? Освен превод Ви трябва и легализация?

Искате ли да работите с надеждна фирма, която да преведе документите Ви от или на чешки език (и обратно, при нужда) и да ги снабди с всички необходими заверки от министерствата и чешки институции и да ги легализира в г. София?

Да, разполагаме с голям екип професионалисти (над 170 заклети преводачи), готови да извършат превода, дори и на обемни документи, в експресен срок.

Да, всички преводачи, с които работим за превод от или на английски и обратно са сертифицирани и вписани към Министерство на Външните работи.

Цени

Ние, от Агенция Марчела, извършваме обработка, превод и легализация на документи от над 12 години! И познаваме много добре процедурите.

Преводът от български на чешки или от чешки на български също може да бъде изпълнен на отлично ниво. Доверете се на професионалистите от Агенция Марчела за превод на чешки език. Обадете ни се сега за оферта!

Най-често превод на и от чешки се поръчва за лични документи като Удостоверяние за брак или Раждане, Удостоверение от университет, Диплома и др.

*Посочените цени са с ДДС и важат за 1 стандартна преводаческа страница от 1800 знака с интервалите.
*Всеки клиент получава индивидуална оферта с цени и срокове за изпълнение.

Отстъпка за Обем
Отстъпка за лоялни клиенти
Отстъпка за Авансово плащане
Превод от и на чешки език
Оценете тази страница
Рамона СтойчеваПревод от и на чешки език