Превод от и на италиански език

Професионални писмени преводи от италиански на български език и по обратен път

Налага ли Ви се често да работите с договори на италиански език? На кого разчитате за превод на италиански във Вашата фирма? На Ваш служител? Или пък Ви се налага да преведете лични документи от български на италиански език и то в кратки срокове, а Ви казаха, че ще имате нужда и от легализация…

Искате ли да работите с надеждна фирма, която да преведе документите Ви на италиански език (и обратно, при нужда) и да ги снабди с всички необходими заверки от министерствата и държавните институции и да ги легализира в г. София?

Да, разполагаме с голям екип професионалисти (над 170 заклети преводачи), готови да извършат превода, дори и на обемни документи, в експресен срок.

Да, всички преводачи, с които работим за превод от или на английски и обратно са сертифицирани и вписани към Министерство на Външните работи.

Цени

Ние, от Агенция Марчела, извършваме обработка, превод и легализация на документи от над 12 години! И познаваме много добре процедурите.

Езиковата двойка италиански – български се поръчва ежедневно!

Най-често превеждаме фирмени документи на италиански като Пълномощни, Договори и Технически спецификации, Сайтове.

Разбира се, всекидневно извършваме преводи и на Лични документи напр. Удостоверение за брак или Семейно положение, Паспорти, Дипломи и др.

*Посочените цени са с ДДС и важат за 1 стандартна преводаческа страница от 1800 знака с интервалите.
*Всеки клиент получава индивидуална оферта с цени и срокове за изпълнение.

Отстъпка за Обем
Отстъпка за лоялни клиенти
Отстъпка за Авансово плащане
Превод от и на италиански език
5 (100%) 1 vote
Рамона СтойчеваПревод от и на италиански език