Превод от и на нидерландски език

Професионални писмени преводи от нидерландски на български език и по обратен път – преводи от български на нидерландски език

Кого ще потърсите за качествен и изпълнен в срок превод от нидерландкси език? Ще пътувате и имате нужда от превод на нидерландски език на личните си документи? Освен превод Ви трябва и легализация?

Искате ли да работите с надеждна фирма, която да преведе документите Ви от или на нидерландски език (и обратно, при нужда) и да ги снабди с всички необходими заверки от министерствата и държавните институции и да ги легализира в г. София?

Да, разполагаме с голям екип професионалисти (над 170 заклети преводачи), готови да извършат превода, дори и на обемни документи, в експресен срок.

Да, всички преводачи, с които работим за превод от или на английски и обратно са сертифицирани и вписани към Министерство на Външните работи.

Цени

Ние, от Агенция Марчела, извършваме обработка, превод и легализация на документи от над 12 години! И познаваме много добре процедурите.

Преводът от български на нидерландски или от нидерландски на български също може да бъде изпълнен на много високо ниво. Доверете се на професионалистите от Агенция Марчела за превод на нидерландски език. Обадете ни се сега за оферта!

Най-често превод на и от нидерландски се поръчва за лични документи като Удостоверяние за брак или Раждане, Диплома от Нидерландия и др.

*Посочените цени са с ДДС и важат за 1 стандартна преводаческа страница от 1800 знака с интервалите.
*Всеки клиент получава индивидуална оферта с цени и срокове за изпълнение.

Отстъпка за Обем
Отстъпка за лоялни клиенти
Отстъпка за Авансово плащане
Превод от и на нидерландски език
5 (100%) 1 vote
Рамона СтойчеваПревод от и на нидерландски език