Превод от и на македонски език

Професионални писмени преводи от македонски на български език и по обратен път

Към кого ще се обърнете, ако се нуждаете от превод на македонски език? Имате ли време и възможности да търсите човек специално за този превод на македонски ? Или искате да получите превода на документите си в най-кратък срок, а и да бъде професионално изпълнен?  А как процедирате, когато освен превод на македонски език се имате нужда и от легализация?

Искате ли да работите с надеждна фирма, която да преведе документите Ви от или на македонски език (и обратно, при нужда) и да ги снабди с всички необходими заверки от министерствата и държавните институции и да ги легализира в г. София?

Да, разполагаме с голям екип професионалисти (над 170 заклети преводачи), готови да извършат превода, дори и на обемни документи, в експресен срок.

Да, всички преводачи, с които работим за превод от или на английски и обратно са сертифицирани и вписани към Министерство на Външните работи.

Цени

Ние, от Агенция Марчела, извършваме обработка, превод и легализация на документи от над 12 години! И познаваме много добре процедурите.

Преводът от български на македонски или от македонски на български също може да бъде изпълнен на много високо ниво. Доверете се на професионалистите от Агенция Марчела за превод на македонски език. Обадете ни се сега за оферта!

Най-често превод на македонски се поръчва за лични документи като Удостоверяние за брак или Раждане, Диплома за средно образование и др..

Разбира се, извършват се преводи и на продуктови спецификации от македонски на български, сайтове от български на македонски, фирмени документи или пълномощни и тн.

*Посочените цени са с ДДС и важат за 1 стандартна преводаческа страница от 1800 знака с интервалите.
*Всеки клиент получава индивидуална оферта с цени и срокове за изпълнение.

Отстъпка за Обем
Отстъпка за лоялни клиенти
Отстъпка за Авансово плащане
Превод от и на македонски език
5 (100%) 2 votes
Рамона СтойчеваПревод от и на македонски език