Превод от и на немски език

Професионални писмени преводи от немски език на български и по обратен път

На кого разчитате при нужда от превод на фирмените Ви документи към немски език? Имате ли време и възможности да оставите превода на Ваш служител? Или искате да го получите в най-кратък срок, а и да бъде профеисонален?  А какво правите, когато освен превод на немски се налага документът да бъде легализиран?

Искате ли да работите с надеждна фирма, която да преведе документите Ви от или на немски език (и обратно, при нужда) и да ги снабди с всички необходими заверки от министерствата и държавните институции и да ги легализира в г. София?

Да, разполагаме с голям екип професионалисти (над 170 заклети преводачи), готови да извършат превода, дори и на обемни документи, в експресен срок.

Да, всички преводачи, с които работим за превод от или на английски и обратно са сертифицирани и вписани към Министерство на Външните работи.

Цени

Ние, от Агенция Марчела, извършваме обработка, превод и легализация на документи от над 12 години! И познаваме много добре процедурите.

Езиковата двойка немски – български се поръчва ежедневно!

Най-често превеждаме фирмени документи на английски като Пълномощни, Договори и Технически спецификации, Сайтове.

Разбира се, всекидневно извършваме преводи и на Епикризи и Лични документи напр. Удостоверение за брак или Семейно положение, Паспорти, Дипломи и др.

*Посочените цени са с ДДС и важат за 1 стандартна преводаческа страница от 1800 знака с интервалите.
*Всеки клиент получава индивидуална оферта с цени и срокове за изпълнение.

Отстъпка за Обем
Отстъпка за лоялни клиенти
Отстъпка за Авансово плащане
Превод от и на немски език
4 (80%) 7 votes
Рамона СтойчеваПревод от и на немски език