Блог

5 причини да поръчате превод в Агенция за преводи Марчела

Няма коментари

5 prichini da porachate prevod ot agentsiya marchela 01 300x110 - 5 причини да поръчате превод в Агенция за преводи Марчела | Marchela.bg - преводи и легализация

  1. Винаги спазваме обещания срок

Независимо от сложността на превода или големият му обем, без значение от езиковата двойка, ние в Агенция за преводи Марчела винаги спазваме срока за изпълнение на превода.

В нашия над 15-годишен опит се е случвало, преводач да не съумее да спази поет ангажимент за изпълнение на превод. При такива инциденти, сме работили денонощно, съвместно с други преводачи и винаги сме съумявали да предадем на клиента качествен превод навреме!

  1. Държим на качеството на услугата

При нас всеки клиент получава нужното време и внимание. Предоставяме Безплатна консултация за всеки документ за превод и винаги се съобразяваме максимално с желанията на клиента.

Избираме за всеки превод най-добрия и подходящ преводач, за да може клиентът да получи качествен, професионален превод.  Работим само със заклети преводачи с много опит и доказали високия си професионализъм.

Нашето желание е клиентът да извлече най-голяма полза от своите документи и да постигне целите си! Това е една от причините повече от десетилетие да ни се доверяват едни и същи корпоративни и частни клиенти!

  1. Винаги предоставяме адекватна информация

Следим непрекъснато променящите се изисквания, свързани с легализацията на документите. Информираме клиентите си за реда и възможните срокове за изпълнение на превода и легализацията, така че всеки да може да вземе информирано и съобразено с неговия бюджет решение.

Единични са случаите на отказ на институция в България да легализира документи, внесени от служител на Агенция за преводи Марчела. Това е така, защото ние познаваме добре процедурите и изискванията за оформлението на документите, които подлежат на превод и легализация.

  1. Конфиденциалност на предоставената информация

Съгласни сме да подпишем договор за конфиденциалност, за да Ви осигурим спокойствие и качествен превод.  Предоставената от клиентите ни информация, касаеща лични и/ или фирмени данни е строго конфиденциална.

  1. Бързо и коректно обслужване

Не правим разлика между частни и корпоративни клиенти – нито в бързината на отговаряне на запитванията, нито в отстъпките, които предлагаме. В работни дни, при нас получавате ясна, коректна оферта в рамките на 30 минути, след получаване на запитването.

По този начин повече от 15 години гарантираме 5 звездно обслужване на нашите клиенти!

elektronen apostil prevodi marchela 01 300x156 - 5 причини да поръчате превод в Агенция за преводи Марчела | Marchela.bg - преводи и легализацияДържим клиентите на Агенция Марчела да получават винаги 5 ЗВЕЗДНО обслужване!

  • Отзиви от наши клиенти, можете да прочетете тук.
  • Предварително можете сами да направите избор на услуга чрез нашия онлайн калкулатор– за какъв срок и каква цена, съобразени с бюджета ви, искате да бъде извършена услугата превод и/или легализация на Вашия образователен документ. Имайте впредвид, че отстъпките за обем и за пакет се получават само при запитване по имейл или на място в офиса ни.
  • За още информация за легализация на документи и настъпили изменения и други казуси, можете да прочетете в нашия блог с полезни статии тук.

Ако искате да получавате винаги актуална и полезна информация, и специални оферти директно, можете да се запишете за нашия имейл бюлетин тук.

Ако имате нужда с превод и легализация на договори или други фирмени документи, може да се свържете с нас за Безплатна консултация или да ни пишете на имейла ни info@marchela.bg или телефон 02/9861205.

Изпратете ни сканиран или сниман документа за легализация или превод и легализация на имейла ни info@marchela.bg и в рамките на 30 минути ще получите точна оферта съобразена с Вашите изисквания.

 

Вижте още теми:
ТРЯБВА ЛИ МИ ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА ПЪЛНОМОЩНО ЗА ТУРЦИЯ?
ТРЯБВА ЛИ ВИ ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА АКТУАЛНО СЪСТОЯНИЕ?
39 ПРИЛИКИ И РАЗЛИКИ МЕЖДУ ОБИКНОВЕН ПРЕВОД И ОФИЦИАЛЕН ПРЕВОД
КАКВО ДА НАПРАВИТЕ, АКО СРОКЪТ ЗА ПРЕВОД НА ДОКУМЕНТИ ВИ ПРИТИСКА?
ПРЕВОД НА ФИРМЕНИ ДОКУМЕНТИ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЗА НАП
По какви критерии да избера преводаческа агенция, така че да не загубя време и пари от неспазване на срока за извършване на писмен превод
АПОСТИЛ ЗА ДОКУМЕНТИ ОТ САЩ СЕ ВАДЯТ ОТ ТУК:
КАК ДА НЕ ЗАГУБЯ ВРЕМЕ И ПАРИ ПРИ ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА ДОКУМЕНТИ?
3 РАЗЛИКИ МЕЖДУ ОФИЦИАЛЕН ПРЕВОД И НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕН ПРЕВОД
АГЕНЦИЯ ЗА ПРЕВОДИ ИЛИ ПРЕВОДАЧ НА СВОБОДНА ПРАКТИКА?
ИСКАТЕ ЛИ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРЕВОД НА ВАШИЯ САЙТ?
ТРЯБВА ЛИ ДА СИ ПРИРАВНЯ ДИПЛОМАТА ОТ ЧУЖБИНА?
АЗ ЗНАМ АНГЛИЙСКИ, МОГА ЛИ ДА СИ ПРЕВЕДА САМ ДОКУМЕНТА?
MОГА ЛИ ДА СЕ СНАБДЯ В БЪЛГАРИЯ С АПОСТИЛ НА ДОКУМЕНТИ ОТ ЧУЖБИНА?
КАК БЕЗ ПРОГРАМА ДА СИ СМЕТНА ПРЕВОДА?
6 НЕЩА, КОИТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ПРИ ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА СВИДЕТЕЛСТВО ЗА СЪДИМОСТ
ТРЯБВА ЛИ МИ ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА УДОСТОВЕРЕНИЕ ЗА СТУДЕНТ ЗА НАП?
ПРЕВОД НА НЕМСКИ ЕЗИК НА ЕПИКРИЗА
ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ НА ДИПЛОМА – ЛЕСНО, БЪРЗО И БЕЗ УСИЛИЯ
ГОВОРИ ЛИ БИЗНЕСЪТ ВИ ЧУЖДИ ЕЗИЦИ?
КАК ДА РАЗБЕРЕТЕ ДАЛИ СЛУЖИТЕЛЯТ ВИ ВЛАДЕЕ ЧУЖД ЕЗИК НА НЕОБХОДИМОТО ЗА РАБОТАТА МУ НИВО
ПРЕВОД И ЛЕГАЛИЗАЦИЯ – ПРОМЯНА ЯНУАРИ 2019 Г.
5 ФАКТОРА ЗА НЕОБХОДИМОСТТА ОТ ПРЕВОД И ЛОКАЛИЗАЦИЯ
НЕОБХОДИМО ЛИ МИ Е ДА СИ ПРИРАВНЯ ДИПЛОМАТА ОТ ЧУЖБИНА?
КАКВО Е ЕЛЕКТРОНЕН АПОСТИЛ (E-APOSTILLE) ЗА ДОКУМЕНТИ? ОТКОГА И ОТКЪДЕ СЕ ИЗДАВА

5 причини да поръчате превод в Агенция за преводи Марчела
5 (100%) 3 votes
admin5 причини да поръчате превод в Агенция за преводи Марчела

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *