Превод от и на арабски език

Професионални писмени преводи от арабски на български език и по обратен път – от български на арабски език

Имате нужда от качествен превод на арабски език? Към кого ще се насочите? Или искате да получите професионален превод на документите си от арабски и те да бъдат легализирани, ако се налага?

Искате ли да работите с надеждна фирма, която да преведе документите Ви от или на арабскиезик (и обратно, при нужда) и да ги снабди с всички необходими заверки от министерствата и държавните институции и да ги легализира в г. София?

Да, разполагаме с голям екип професионалисти (над 170 заклети преводачи), готови да извършат превода, дори и на обемни документи, в експресен срок.

Да, всички преводачи, с които работим за превод от или на английски и обратно са сертифицирани и вписани към Министерство на Външните работи.

Цени

Ние, от Агенция Марчела, извършваме обработка, превод и легализация на документи от над 12 години! И познаваме много добре процедурите.

Преводът от български на арабски или от арабски на български също може да бъде изпълнен на много високо ниво. Доверете се на професионалистите от Агенция Марчела за превод на арабски език. Обадете ни се сега за оферта!

Най-често превод на и от арабски се поръчва за лични документи като Удостоверяние за брак или Раждане, превод на шофьорска книжка от арабски и др..

*Посочените цени са с ДДС и важат за 1 стандартна преводаческа страница от 1800 знака с интервалите.
*Всеки клиент получава индивидуална оферта с цени и срокове за изпълнение.

Отстъпка за Обем
Отстъпка за лоялни клиенти
Отстъпка за Авансово плащане
Превод от и на арабски език
4.5 (90%) 2 votes
Рамона СтойчеваПревод от и на арабски език