Превод от и на гръцки език

Професионални писмени преводи от гръцки на български език и по обратен път

Често ли Ви се налага да работите с документи на гръцки език – в това число технически спецификации или договори? А поне веднъж седмично да имате нужда от професионален превод от български на гръцки?

Искате ли да работите с надеждна фирма, която да предлага експресен превод от гръцки език ? Фирма, която да може да снабди документите Ви с всички необходими заверки от министерствата и държавните институции и да ги легализира в г. София?

Да, разполагаме с голям екип професионалисти (над 170 заклети преводачи), готови да извършат превода, дори и на обемни документи, в експресен срок.

Да, всички преводачи, с които работим при превод от гръцки на бълагрски и обратно са сертифицирани и вписани към Министерство на Външните работи.

Цени

Ние, от Агенция Марчела, извършваме обработка, превод и легализация на документи от над 12 години! И познаваме много добре процедурите.

Езиковата двойка гръцки – български се поръчва често!

Най-често превеждаме фирмени документи на гръцки като например Договори за сътрудничество, удостоверения, поръчват се превод на сайтове на гръцки, както превод на фирмена кореспонденция от гръцки език.

Разбира се, всекидневно нашите преводачи правят преводи и на Лични документи напр. Удостоверение за раждане или Брак, Кръщелно, Семейно положение, Дипломи и др.

*Посочените цени са с ДДС и важат за 1 стандартна преводаческа страница от 1800 знака с интервалите.
*Всеки клиент получава индивидуална оферта с цени и срокове за изпълнение.

Отстъпка за Обем
Отстъпка за лоялни клиенти
Отстъпка за Авансово плащане
Превод от и на гръцки език
5 (100%) 2 votes
Рамона СтойчеваПревод от и на гръцки език