Превод от и на босненски език

Професионални писмени преводи от босненски на български език и по обратен път

Често ли Ви се налага да работите с лични или фирмени документи на босненски език? А поне веднъж седмично да имате нужда от професионален превод и легализация от български на босненски?

Искате ли да работите с надеждна фирма, която да предлага превод от босненски език ? Фирма, която да може да снабди документите Ви с всички необходими заверки от министерствата и държавните институции и да ги легализира в г. София?

Да, разполагаме с голям екип професионалисти (над 170 заклети преводачи), готови да извършат превода, дори и на обемни документи, в експресен срок.

Да, всички преводачи, с които работим при превод от босненски на български и обратно са сертифицирани и вписани към Министерство на Външните работи.

Цени

Ние, от Агенция Марчела, извършваме обработка, превод и легализация на документи от над 12 години! И познаваме много добре процедурите.

Езиковата двойка босненски – български се поръчва често!

Най-често превеждаме фирмени документи на босненски като например Протоколи и Договори за сътрудничество, Договори за работа, Удостоверения и други.

Разбира се, всекидневно нашите преводачи извършват и превод на лични документи – в това число Удостоверения за Постоянен адрес, Свидетелства за Брак и тн.

*Посочените цени са с ДДС и важат за 1 стандартна преводаческа страница от 1800 знака с интервалите.
*Всеки клиент получава индивидуална оферта с цени и срокове за изпълнение.

Отстъпка за Обем
Отстъпка за лоялни клиенти
Отстъпка за Авансово плащане
Превод от и на босненски език
5 (100%) 1 vote
Рамона СтойчеваПревод от и на босненски език