Превод от и на унгарски език

Професионални писмени преводи от немски език на български и по обратен път

Към кого можете да се обърнете, ако се нуждаете от превод на унгарски език? Имате ли време и възможности да търсите човек? Или искате да получите превода на документите си в най-кратък срок, а и да бъде професионално изпълнен?  А какво правите, когато освен превод на унгарски се налага документът да бъде легализиран?

Искате ли да работите с надеждна фирма, която да преведе документите Ви от или на унгарски език (и обратно, при нужда) и да ги снабди с всички необходими заверки от министерствата и държавните институции и да ги легализира в г. София?

Да, разполагаме с голям екип професионалисти (над 170 заклети преводачи), готови да извършат превода, дори и на обемни документи, в експресен срок.

Да, всички преводачи, с които работим за превод от или на английски и обратно са сертифицирани и вписани към Министерство на Външните работи.

Цени

Ние, от Агенция Марчела, извършваме обработка, превод и легализация на документи от над 12 години! И познаваме много добре процедурите.

Преводът от български на унгарски или от унгарски на български също може да бъде на високо ниво, независимо че унгарският се смята за един от най-сложните езици…

Най-често превод на унгарски се поръчва за лични документи като Дипломи, Удостоверения и други.

Разбира се, извършват се преводи и на продуктови спецификации от унгарски на български, отново дипломи, медицински документи и други.

*Посочените цени са с ДДС и важат за 1 стандартна преводаческа страница от 1800 знака с интервалите.
*Всеки клиент получава индивидуална оферта с цени и срокове за изпълнение.

Отстъпка за Обем
Отстъпка за лоялни клиенти
Отстъпка за Авансово плащане
Превод от и на унгарски език
Оценете тази страница
Рамона СтойчеваПревод от и на унгарски език