Превод от и на молдовски език

Професионални писмени преводи от молдовски на български език и по обратен път

Често ли Ви се налага да търсите превод на молдовски език за Вашия сайт? А поне веднъж месечно да имате нужда от професионален превод от молдовски на български? Имате ли служител, който да извършва необходимите преводи на молдовски език професионално и в кратък срок?

Искате ли да работите с надеждна фирма, която да предлага експресен превод на молдовски език (и обратно, при  нужда)? Фирма, която да може да снабди документите с всички необходими заверки от министерствата и държавните институции и да ги легализира в г. София?

Да, разполагаме с голям екип професионалисти (над 170 заклети преводачи), готови да извършат превода, дори и на обемни документи, в експресен срок.

Да, всички преводачи, с които работим за превод от или на молдовски и обратно са сертифицирани и вписани към Министерство на Външните работи.

Цени

Ние, от Агенция Марчела, извършваме обработка, превод и легализация на документи от над 12 години! И познаваме много добре процедурите.

Езиковата двойка молдовски – български се търси често, когато става дума за лични документи.

Превеждаме и фирмени документи от Молдова и ги легализираме в България.

Разбира се, извършваме преводи на Лични документи – най-често Дипломи, а освен тях и на Удостоверения за брак или Семейно положение, Паспорти и др.

*Посочените цени са с ДДС и важат за 1 стандартна преводаческа страница от 1800 знака с интервалите.
*Всеки клиент получава индивидуална оферта с цени и срокове за изпълнение.

Отстъпка за Обем
Отстъпка за лоялни клиенти
Отстъпка за Авансово плащане
Превод от и на молдовски език
5 (100%) 1 vote
Рамона СтойчеваПревод от и на молдовски език