Блог

Трябва ли Ви легализация на Удостоверение за Актуално състояние?

Няма коментари

Трябва ли Ви легализация на Удостоверение за Актуално състояние?

prevod i legalizatsiya na udostoverenie za aktualno sastoyanie 02 1 225x300 - Трябва ли Ви легализация на Удостоверение за Актуално състояние? | Marchela.bg - преводи и легализация

Ако Ви се случи да работите с партньори от чужбина, при проверка на фирмата Ви, може да Ви бъде необходимо да представите и превод и легализация на Удостоверение за актуално състояние.

Какво е нужно за Превод и легализация на т.нар. Актуално състояние от Агенция по Вписванията?

  • Във всички случаи за превод и легализация на актуалното състояние трябва да вземете оригинален документ от Агенция по Вписванията.
  • Електронните копия, издадени от онлайн регистъра и разпечатани няма да Ви свършат работа.
  • За легализацията на актуалното състояние е нужно да заявите допълнителна заверка от Агенция по Вписванията. Без поставен печат за заверка на Вашето удостоверение за актуално състояние няма как да бъде направена легализация.

Важно!

Срокът за заверка на удостоверение за актуално състояние е 3 работни дни. Агенция за професионални преводи и легализация Марчела може да Ви съдейства във всички етапи при превод и легализация на удостоверение за актуално състояние. Можем да внесем Вашия документ в Агенция по Вписванията, за да получим заверката, необходима за легализация. За целта трябва да ни предоставите оригинал на документа.

Свържете се с нас за индивидуална оферта!

Превод и легализация на удостоверение за Актуално състояние – какво още е нужно?

  • Освен оригинален документ, с положен печат заверка от служител на агенцията, ще Ви трябва и Апостил.
  • Апостил върху актуалното състояние поставя Министерството на външните работи.
  • Легализацията в МВнР експресно може да бъде направена в рамките на 1 работен ден. Обикновената услуга за поставяне на Апостил на актуално състояние е 4 работни дни.

На финала – превод на удостоверението за актуално състояние

Необходим Ви е превод на удостоверението за актуално състояние. Нашите преводачи могат да извършат превода и експресно, в рамките на 3 часа. Не можете да преведете сами документа си особено, ако ще Ви трябва и легализация. За да бъде легализирано в МВнР Вашето актуално състояние трябва да бъде преведено на целевия език от заклет преводач, който присъства в списъка на МВнР.

Ние от Агенция за преводи и легализация Марчела повече от 10 години превеждаме удостоверения за актуално състояние, лични и фирмени документи и извършваме легализации в България. Изпратете ни запитване на имейл: info@marchela.bg и в рамките на 30 минути ще получите точна оферта с цена и срок за изпълнение. Ако имате неотложен въпрос, свържете се с нас на тел: +359 899957026.

 

Трябва ли Ви легализация на Удостоверение за Актуално състояние?
5 (100%) 1 vote
adminТрябва ли Ви легализация на Удостоверение за Актуално състояние?

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *