Блог

Какво да направите, ако срокът за превод на документи Ви притиска?

Няма коментари

В свят на глобализирана икономика и широко отворени граници преплитането и появата на чужди езици в ежедневието, работата и образованието ни е вече нещо нормално, съвсем естествено и логично. Ето защо използването на професионални услуги като превод на документи от всякакъв тип се превръща в стандартна процедура за уреждане както на лични, така и на бизнес въпроси. И макар преводаческите агенции у нас и в днешни дни да са със значителен брой и гъстота в страната, не винаги е толкова лесно да намерим подходяща в подходящото време и най-вече с подходящото портфолио от услуги и екстри. Така, задача като осигуряване на превод на документ започва да изглежда дори като мисия невъзможна.

prevod na dokumenti 001 300x276 - Какво да направите, ако срокът за превод на документи Ви притиска? | Marchela.bg - преводи и легализация

Да вземем за пример случаите, в които сте притиснати от срока за превода, който трябва да предоставите, получите, за да анализирате или да се информирате и т.н. Възможно е вече да използвате конкретна агенция за превод на документи, от която сте доволни и с която работите в партньорски отношения от дълги години. Ако обаче сте сериозно притиснати от срока, а въпросната агенция не предлага експресни услуги, не само че ще трябва тепърва да търсите нови преводачи,но и ще бъдете застрашени от сериозни рискови последствия, а именно:

  • Неспазване на срока. Ако е необходим превод на документи от сферата на правото, за целите на бизнеса ви или медицински материали, дори ден закъснение може да се окаже фатално.
  • Пропускане на възможности – дори да не настъпи фатално събитие след крайния срок, може да се лишите от облаги в личен и професионален план.
  • Загуба на пари и време, защото когато става дума за превод на документи се предполага че става дума за официални текстове, а такива няма как да не са свързани с важни ангажименти, финансови постъпления и т.н.

Как да процедираме, ако сме изпаднали именно в подобна ситуация: срокът за превода на документа ви притиска и нямате постоянен партньор в областта на професионалните легализирани преводи? Решението е просто – трябва спешно и най-вече разумно да намерите преводаческа агенция, която може да се справи с превода на документа в максимално кратък срок. За целта сме ви събрали няколко ключови критерия, по които да се водите, когато сте в търсене на такъв тип агенция:

  • Отзивите на клиенти са най-прекият път към репутацията на преводаческата агенция. За щастие, днес потребителите могат свободно и навсякъде в мрежата да оставят мненията си за дадена услуга, без да е наличен риска от манипулиране на тези мнения.
  • За целите на своя спешен превод на документи е по-добре да се спрете на опитна агенция, която работи само със заклети преводачи. Единствено такива са законово оторизирани да превеждат официални текстове, каквито са документите.
  • И тъй като става дума за бърз превод на документи, важно е да намерите агенция, която отговаря бързо на запитвания. Старата практика позволява да се свържете директно с агенцията по телефона, но развитието на новите технологии вече ви дава възможност и да изпратите онлайн своята поръчка за превод на документ. Агенции, предлагащи експресни услуги обикновено отговарят до няколко минути на вашето онлайн запитване.
  • За да си спестите време, търсете агенция, която приема онлайн плащания. По този начин ще спестите и средства (за транспорт, за такси и т.н.)

Ние в Агенция „Марчела“ сме специализирани в професионални писмени преводи на документи, отдадени сме да помагаме на нашите клиенти да получат бърз и качествен превод и да спазват сроковете си. Ние запазваме Вашата конфиденциалност и Ви консултираме с актуална информация за всичко свързано с Вашите преводи и легализация. Благодарение на това, Вие пестите време и получавате повече възможности за Вашия бизнес.

Ще се радваме да помогнем и на Вас да получите такива резултати.

Свържете се с нас на имейла ни info@marchela.bg или телефон 02 / 986 12 05  и в рамките на 30 минути ще получите точна оферта съобразена с Вашите изисквания.

Какво да направите, ако срокът за превод на документи Ви притиска?
5 (100%) 1 vote
adminКакво да направите, ако срокът за превод на документи Ви притиска?

Подобни публикации

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *